Verzenden en Retourneren

Verzending artikel webshop

Bestelbevestiging
Na het betalen van uw bestelling krijgt u per email een bevestiging. Heeft u deze niet ontvangen, neem dan contact op via info@geronimogallery.nl of bel op werkdagen naar 06

Afhalen of verzenden
Je kunt er voor kiezen om het pakket zelf op te halen. Dat kan in onze showroom op afspraak. Anders wordt je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden met PostNl. Bij een langere levertijd ontvang je bericht van ons.

Verzendkosten
Je bijdrage aan de verzendkosten is €5,95. Wettelijk gezien zijn wij helaas verplicht hierover BTW te rekenen.

Bestellingen boven de € 35,00 worden in Nederland en België gratis (!) verzonden.

Betaal mogelijkheden
Bij ons kun je betalen met iDEAL, Creditcard, Bancontact en overschrijving,

Bezorging
Helaas hebben wij geen directe invloed op de leverdatum bij een klant. Alleen op de verzenddatum. Als je het pakket op een specifieke dag wenst te ontvangen laat dit aan ons weten. Als het pakket reeds is verzonden kun je via de link van PostNL de bezorgdag en tijd aanpassen.

Leverduur
Houd in de maanden eind november en december rekening met een langere leveringsduur. Wegens drukte  kan het een paar dagen langer duren voor dat je de bestelling in huis hebt.

Verkeerd of defect artikel ontvangen
Heb je een verkeerd of defect artikel van ons ontvangen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem contact met ons op en vermeld in het bericht factuurnummer. Een foto van het betreffende artikel is verplicht. Wij sturen zo spoedig mogelijk het juiste artikel op.

We kunnen van je vragen om het verkeerde/beschadigde artikel retour te sturen. In dat geval vergoeden wij de verzendkosten van de retourzending.

Retour artikel webshop

Staat artikelen
Het kan zijn dat je  het artikel niet heeft kunnen gebruiken. Je kunt het artikel retour sturen mits het nog in ongeopende, onbeschreven en onbeplakte verpakking zit. Artikelen met een aangebroken of ontbrekende verpakking of gebruikerssporen nemen wij niet terug.

Zicht termijn
De wettelijke zicht termijn bedraagt 14 dagen. Het artikel wordt vergoed als deze binnen de zicht termijn van 14 dagen herroepen wordt, en binnen 14 dagen na herroeping geretourneerd wordt. Wil je het product na deze periode toch retour sturen, neem dan contact met ons op.

Crediteren

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij binnen 14 dagen het geld terugstorten of terugboeken op uw rekening. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee de aankoop is voldaan.

Als je de bestelling in zijn geheel binnen 14 dagen terugstuurt dan wordt het aankoopbedrag inclusief de heen-verzendkosten (van Geronimo Gallery naar uw adres) teruggestort op uw rekening.

Stuur je een gedeelte van de bestelling retour dan vergoeden wij het aankoopbedrag van de door ons ontvangen artikelen.

Het pakket verzenden
Retourzendingen zijn voor eigen risico. Vraag daarom altijd een verzendbewijs met de track & tracecode van uw pakket.

Zorg ervoor dat het pakket goed is verpakt zodat het tijdens de verzending geen schade oploopt.

Voeg het zg herroepingsformulier (zie hieronder) bij in het pakket of schrijf de gegevens op een briefje.

Je kunt ook via de mail een herroeping indienen. Als wij deze gegevens niet hebben, kunnen wij niet achterhalen bij welke bestelling de geretourneerde artikelen thuis horen.

Stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar:

Geronimo Gallery
Afdeling retouren
Bachlaan 68
3706 BD Zeist

Herroepingsformulier

Dit formulier invullen en versturen.

5 + 0 = ?