Baby Massage olie Bijlage

Babymassage olie

Niets is prettiger voor je baby om elke dag even gemasseerd te worden. De Babymassage olie breng je gemakkelijk aan en is soepel uitsmeerbaar. De olie trekt snel in en is uitermate geschikt als warmte omhulling.

Waar is een  babymassage goed voor?

  1. Een warme oliemassage zorgt  er voor dat je baby zich beter kan ontspannen en tot rust kan komen.
  2. Ook voor jou is dit een fijn rustmoment. Een dagelijks ritueel met je baby zorgt namelijk voor meer ritme en rust in je dag.
  3. Je babytje iedere dag verwennen met een massage helpt je om een mooie band met je kindje op te bouwen.

De olie bestaat uit biologische Amandelolie en Aloë Vera maceraat. Omdat de babyhuid nog zeer gevoelig is een klein beetje Mandarijn etherische olie toegevoegd.

Door de natuurlijke samenstelling is er geen enkel probleem bij het eventueel inslikken van de olie of in de ogen krijgen (met schoon water uitwassen).

Amandel olie

Eigenschap: vette olie geschikt voor alle huidtypes maar vooral voor de droge, schrale huid. Te gebruiken als massage olie bij baby’s. Zoete amandelolie is ook te gebruiken bij ontstekingen en helpt tegen jeuk. Wordt gebruikt bij medische en cosmetische toepassingen en ook in de voedingsindustrie.

Aloë Vera Maceraat

Geschikt voor de droge, schilferige huid. Werkt verzachtend, wondherstellend. Ontsmet en ispijnstillend.

Mandarijn

De werking van deze etherische olie is kalmerend, rustgevend en verzachtend. Deze olie is bij uitstek geschikt voor baby’s en zwangeren. Mandarijn kalmeert de overactieve geest en helpt om rustig te kunnen slapen.